Touch

→←
Az első képem, amit másképpen, máshonnan és máshogyan alkottam.
Felkérésre készült a festmény, a környezet ahová került határozta meg a színeit, a faktúráját és motívumrendszerét én magam. 
Kategória:
MEGOSZTÁS

Leírás


Ahogyan eddig látható, figurális, realista képeim készültek, amelyet az akadémiai oktatás, tudás és gondolkodás határozott meg. Teljesen máshonnan rajzol ekkor a művész, rendkívül erős a szakma jelenléte, kerete. A valósághű ábrázoláskor Isten élmény működik bennem, átfolyik rajtam az anyag újra alkotása. Tehát nem másolok, ismételten teremtek. Nagyszerű érzés, pedig megfogható testet hoztam már létre, született gyermekem. A realista, anyagi ábrázolás egy csoda, minden alkalommal, újra és újra alkotni a hibáival tökéletes világunkat.

Viszont a mostani kép máshonnan fogalmazódott meg. A lényemből. Mintha az agy egy másik része működne, minden racionalitás, fegyelem és keret eltűnt volna! Ami a képben van az a minden (ami én) és egyben a semmi (grafikai tudás).


Specifikáció

Alkotás neve:

Touch

Technika:

festmény • akril • fény

Mérete:

70 x 70 cm

Megrendelő:

Földvári László

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Touch” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

„Az életed két legfontosabb napja a születésnapod és a nap, amikor rájössz, hogy miért születtél meg.“

― Mark Twain

CSATLÓS BARBARA

Kövess engem
„A képet az ember nem gondolja el, és nem rögzíti előre, amíg készül, követi a gondolat mozgását. Készen is tovább változik; annak lelkiállapota szerint, aki nézi. A kép él, mint az élőlény, változik a mindennapi élet követelményei szerint. Ez természetes, mert hiszen a kép csak az által él, aki nézi.“
— Pablo Picasso

KÖVESS ENGEM

1012 Budapest, Várfok utca 12.

+36 30 382 8032

FEL
KOSÁR 0