Ádám teremtése

„MÁS-KÉP” – innovatív faldekorációk

Az utóbbi időben különleges felkérésen dolgozhattam a Bayaga Design Kreatív Stúdió megbízásából!


Egy speciális anyaggal sáfárkodhattam, melyet legtöbbször játszóterek ütéscsillapítására, nagyobb felületek/területek/kerületek burkolására applikálnak felhasználóbarát céllal.

Kategória:
MEGOSZTÁS

Leírás

Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι A finom tapintású, speciális, bolyhos szálszerkezetű falburkolatot, 15 ragyogó, élénk színben készítik elő a számunkra. A rugalmas burkolat ideális belátható terek, nagy falak díszítéséhez, különleges hangulatú, egyedi ötletek és elképzelések képpé alakításához! Az alkotások semmihez nem fogható atmoszférát teremtenek, megszokottól eltérő tér-hatást eredményeznek! Faldekoráció könnyű súlyának köszönhetően kifejezetten alkalmas olyan monumentális alkotások létrehozására ahol a fal terhelhetősége korlátozott!!!

Miközben megszegjük a szabályokat és feszegetjük a határokat a végeredmény egyszerre igényes és ízléses, izgalmas és innovatív; új dimenziókat teremtve ezáltal.

See you soon!’

Specifikáció

Feladat:

faliszőnyeg • terv

Technika:

számítógépes grafika • PDF • AI • vektoros grafika

Megrendelő:

Bayaga Design Creative Studio

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ádám teremtése” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

„Az életed két legfontosabb napja a születésnapod és a nap, amikor rájössz, hogy miért születtél meg.“

― Mark Twain

CSATLÓS BARBARA

Kövess engem
„A képet az ember nem gondolja el, és nem rögzíti előre, amíg készül, követi a gondolat mozgását. Készen is tovább változik; annak lelkiállapota szerint, aki nézi. A kép él, mint az élőlény, változik a mindennapi élet követelményei szerint. Ez természetes, mert hiszen a kép csak az által él, aki nézi.“
— Pablo Picasso

KÖVESS ENGEM

1012 Budapest, Várfok utca 12.

+36 30 382 8032

FEL
KOSÁR 0