Életrajz

Szegeden, 1977 -ben születettem. Gyermekéveimet Szegeden, illetve a nagyszülői házban, Békés megyében töltöttem. Magyar identitásomat és hagyományszeretetemet innen hoztam, amely képek témaválasztásain is megfigyelhető. Tehetségem nagyon hamar, 4-5 éves koromban feltűnt. Sokat rajzoltam, introvertált személyiségem, finom motorikám hamar napvilágot látott. A festészet végtelen tárházában Nyári József indított el, ismertetett meg az ecsetkezelés alapjaival.

Tanulmányaimat 13 évesen a Tömörkény István gimnáziumban grafika szakon kezdtem meg, ahová első körben kiemelkedő teljesítményemmel 2 év előkészítő szakkör után vettek fel. Középiskolai tanulmányaim végeztével azonnali felvételt nyertem a Magyar Képzőművészeti Egyetemre amelyet 5 év elteltével, tervezőgrafikus diplomával be is fejeztem. A 2000-es évekkel a számítógép berobbant a grafikai világba, így én is erősen megfertőzve színházak-, bankok-, Szeged városának arculatait-, plakátjait-, hirdetéseit készítettem. Mikor szűknek kezdtem érezni a Délalföld adta lehetőségeket, Budapestre tettem át székhelyem és folytattam művészeti tevékenységeim, amelyben mind több forma- és csomagolásterv szerepelt.

Jelenleg csomagolástervezőkén aposztrofált művészként élek. Elhivatottságom a művészet iránt mind több képzőművészeti alkotásban-, akvarellben-, festményben-, grafikában és hiperrealista képekben mutatkozik meg.

„Az életed két legfontosabb napja a születésnapod és a nap, amikor rájössz, hogy miért születtél meg.“

― Mark Twain

CSATLÓS BARBARA

Kövess engem
„A képet az ember nem gondolja el, és nem rögzíti előre, amíg készül, követi a gondolat mozgását. Készen is tovább változik; annak lelkiállapota szerint, aki nézi. A kép él, mint az élőlény, változik a mindennapi élet követelményei szerint. Ez természetes, mert hiszen a kép csak az által él, aki nézi.“
— Pablo Picasso

KÖVESS ENGEM

1012 Budapest, Várfok utca 12.

+36 30 382 8032

FEL
KOSÁR 0